четвртак, 11. октобар 2018.

Piši, crtaj, maskiraj...

Drage moje mlade Nišlije, Nišlijke, vile, vilenjaci, zmajevi, patuljci, hobiti...,

Želite da pišete, a ne znate kako? 
Želite da crtate, a niste baš sigurni kako se to radi?
Želite da pravite filmske maske ili maske za takmičenja, a nije vam baš najjasnije kako?

Dođite u Niški kulturni centar, stanoja Bunoševca BB, Palilula 12. 13. i 14. oktobra u periodu od 16 - 19h i vaše nedoumice oko pisanja, crtanja i maskiranja biće rešene jer Udruženje ljubitelja fantastike Ordo DracoNiš organizuje Školu kreativnog pisanja, Školu kreativnog crtanja i Školu scenske maske.

Poznati Niški pisci, ilustratori i maskeri će se potruditi da vam u ova tri dana prenesu svoje znanje i nauče vas ovim plemenitim veštinama. A vaši radovi će biti objavljeni u u Publikaciji koja će biti predstavljena na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Nišu.

Recite roditeljima da vas prijave na mail lif.ordodraconish@gmail.com i dođite da se družimo ;)


Poštovane Nišlije, Udruženje ljubitelja fantastike “Ordo Draconiš” organizuje jesenju školu epske fantastike za decu uzrasta od petog do osmog razreda osnovne škole sa teritorije grada Niša. Škola epske fantastike sastoji se iz tri zasebne škole: Školе kreativnog pisanja, školе kreativnog crtanja i škole scenske maske. Predavači u školi biće poznati, istaknuti pisci, slikari itd... Svi zainteresovani roditelji svoju decu mogu prijaviti putem mejla udruženja: lif.ordodraconish@gmail.com najkasnije do četvrtka, 11. oktobra. Trodnevna škola će se održati u prostorijama Niškog kulturnog centra (ul. Stanoja Bunuševca BB) 12., 13. i 14. oktobra. Škola je besplatna za sve polaznike, broj mesta ograničen, a finalni proizvod škole (štampana publikacija sa radovima polaznika) biće predstavljen na Sajmu knjiga u Nišu ove godine, U prijavi je potrebno navesti ime i prezime deteta, datum rođenja, razred i školu koju pohađa, kontakt telefon i za koju od gorenavedenih škola se prijavljuje (u opisu maila navesti “Prijava za školu epske fantastike”). Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem maila. Ovaj projekat podržao je Sekretarijat za kulturu i informisanje grada Niša. Dobrodošli!

Нема коментара:

Постави коментар